10 JARIG BESTAAN STICHTING BELANGENBEHARTIGING ALGEMENE BEGRAAFPLAATSEN HOF VAN TWENTE MET 3 JUBILARISSEN

 v.l.n.r. Gerrit Schreurs (penningmeester), Henk Blekkenhorst (nieuwe voorzitter) en Barend Hagreis(oud voorzitter)
v.l.n.r. Gerrit Schreurs (penningmeester), Henk Blekkenhorst (nieuwe voorzitter) en Barend Hagreis(oud voorzitter)
In de vergadering gehouden te Markelo op dinsdag 10 december 2013 van de Stichting Belangenbehartiging Algemene Begraafplaatsen Hof van Twente heeft het bestuur aandacht besteed aan z’n 10 jarig bestaan. Ook zijn er 3 jubilarissen in het zonnetje gezet, tijdens deze vergadering sprak secretaris Jan Meutstege de jubilarissen toe met voor een ieder een persoonlijk woord en een boeket met cadeau werd overhangt door Johanna Klein Velderman.

Gerrit Schreurs uit Markelo is vanaf de oprichting in oktober 2003 bestuurslid, waarvan de laatste negen en half jaar als penningmeester, Henk Blekkenhorst uit Delden is vanaf het begin vicevoorzitter, Barend Hagreis uit Ambt Delden zit vanaf het begin op de voorzittersstoel. Barend Hagreis heeft al een tijdje aangegeven de voorzittershamer te willen overdragen, het bestuur is blij dat Henk Blekkenhorst de voorzittersfunctie gaat overnemen, en wensen hem hiermee veel succes.

GESCHREVEN DOOR ST. B.A.B. HOF VAN TWENTE. POSTED IN HOFWEB
Deepsnieuws