Vrijwilligers/sters

Het bestuur van onze Stichting wordt alleen samengesteld uit vrijwilligers.
Een vrijwilligersgroep zet zich in op de algemene begraafplaats te Delden, vooral het omliggende terrein van de oudere graven wordt onderhouden, om zodoende de eerste aanblik van een verzorgde begraafplaats en het totaalbeeld te verbeteren.
Databank, inventarisatie, vrijwilligers maken overzichten van de graven met vermelding van naam, data en de bijbehorende foto van het graf.
Deze gegevens zijn in te zien via de landelijke websites Graftombe en online-begraafplaatsen, op de laatste website zie je tevens de foto van het graf, van de algemene begraafplaatsen Markelo, Goor(niet op Graftombe), Delden en van Diepenheim alleen de Oude begraafplaats op Graftombe.
Nog een bron van informatie bij zowel Heemkunde Markelo als Heemkunde(te vinden onder naam Twentsstreekarchief) in Delden kun je zelf tijdens de openingstijden de bestanden raadplegen en heb je zo de mogelijkheid de gewenste gegevens te kunnen zoeken en zelfs gekopieerd mee kan krijgen. Zie ook pagina Links.

Heb je interesse, houd je van buiten in ’t groen en in een team te werken of samen dingen te organiseren of zaken uit te zoeken of een bijdrage wilt leveren aan bevordering van en ontwikkelen van nieuwe idee├źn.
Neem gerust contact op, voor een vrijblijvend gesprek of voor meer informatie.