15-jarige Stichting BAB Hof van Twente huldigt jubilaris

Johanna ontvangt een roos met cadeau onder toeziend oog van het bestuur van de BAB.

Goor – Op woensdag 21 november 2018 heeft het bestuur van de Stichting Belangenbehartiging Algemene Begraafplaatsen Hof van Twente in de vergadering, gehouden te Goor, aandacht besteed aan het 15 jarig bestaan.

Ook is er een jubilaris in het zonnetje gezet. In deze vergadering bedankt secretaris Jan Meutstege jubilaris Johanna Klein Velderman-Vruwink voor haar 10 jaar inzet, verbindend en vertrouwend, in en namens het stichtingsbestuur. Met voor haar een persoonlijk woord overhangt Jan een roos met cadeau aan Johanna.

Johanna Klein Velderman uit Markelo zit sinds 2008 in het bestuur van Stichting BAB Hof van Twente, waarvan de eerste drie jaar als secretaresse, daarna bestuurslid. Het bestuur hoopt nog jaren op haar inzet en wenst haar veel gezonde jaren.